Title of a News Article

Urfaspor maç saatini beklemeye başladı

Urfaspor maç saatini beklemeye başladı
banner206

Yarın sezonun ilk deplasmanına çıkacak Şanlıurfaspor, Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerindeki son ter antrenmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor, 2022-2023 yılı sezonunun ilk deplasmanı için Sivas'ta. Dün akşam saatlerinde karayolu ile Sivas'a gelen sarı yeşilli ekip bugün ise ter antrenmanına çıktı. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Kemal Kılıç ve heyetinin tüm futbolcularla yakından ilgilendiği antrenmanda moral ve motivasyon yüksekken, yarınki karşılaşma için hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi.

Şanlıurfaspor Yöneticilerinden Adnan Yükselir ve Şanlıurfaspor Futbol Genel Koordinatörü Mehmet Giray Küçük'ün de eşlik ettiği takım, antrenmanı tamamlamasının ardından maç saatini beklemeye başladı. Bu yıl şampiyonluk hedefi ile sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Şanlıurfaspor'un Sivas Belediyespor maçı yarın saat 16.00'da gerçekleştirilecek. Karılaşmayı TRT Kurdi canlı olarak ekranlara aktaracak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195