Title of a News Article

Urfaspor'u yalnız bırakmadılar...

Urfaspor'u yalnız bırakmadılar...
banner206

Ankara Şanlıurfa Vakfı Başkanı Mustafa Kemal Alataş ve yönetimi kurulu üyeleri Şanlıurfaspor'u ziyaret ederek başarılar diledi.
İkinci yarının ilk karşılaşması için Başkent Ankara'da bulunan Sarı Yeşilli ekibi ziyaret eden Şanlıurfa Vakfı Yöneticileri, futbolcularla tanışarak takıma başarı dileklerinde bulundu. 
Kulübü kaldığı Midas Hotel'de ziyaret eden Başkan Mustafa Kemal Alataş ve beraberindeki heyeti; Kulüp Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt ve Kulüp yöneticilerinden Adnan Yükselir ile Hüseyin Leblebicioğlu karşıladı.
Ardından salona geçerek futbolcularla bir araya gelen Başkan Mustafa Kemal Alataş ile Vakıf Yöneticilerinden Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi, Eski Şanlıurfaspor Yöneticilerinden İş insanı Maruf Güneş, Gürbağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Vakfı Kurucu Üyesi İş insanı Orhan Baylan, Oruç Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Midas Hotel sahibi İş İnsanı Veysel Oruç ve Vakıf Yöneticilerinden Mahmut Nimetoğlu takımı Ankara'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

GENEL SEKRETER KURT TEŞEKKÜR ETTİ
Şanlıurfalıların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ve bunun en güzel örneğini yine Başkent Ankara'da gördüklerini belirten Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt burada yaptığı kısa değerlendirmesinde "İkinci yarının ilk maçı olan Ankara Demirspor karşılaşması için bizleri Ankara'da yalnız bırakmayan  Şanlıurfa Vakfı Başkanımız Korgeneral Mustafa Kemal Alataş'a ve tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Ardından takım ve tüm Şanlıurfaspor yöneticileri ile bir arada olarak hasret giderdiklerini sözlerine ekleyerek konuşmasına başlayan Ankara Şanlıurfa Vakfı Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş ise "Sarı yeşilli takımımızı Ankara'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şanlıurfa Vakfı olarak takımımızın ikinci yarıya galibiyetle başlamasını diliyoruz. Şanlıurfaspor'un futboldaki yeri çok daha iyi yerlerdir. Bu takımın bunu başaracağına inancımız tamdır. Bizler de Ankara'daki hemşehrileriniz olarak kapımız her zaman sizlere açıktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa Vakfı yöneticileri, takımla hasret giderirken, program çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195