Title of a News Article

Urfaspor'un yeni hocasından iddialı açıklama!

Urfaspor'un yeni hocasından iddialı açıklama!
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Sarı-Yeşilli camiaya ilk mesajı verdi. Umut dolu mesaj veren Yılmaz, "İnşallah bu kamp bizim için şampiyonluk kampı olacaktır" dedi.

Şanlıurfaspor'dan ayrılan Teknik Direktör Ali Tandoğan'ın yerine gelen Hakan Yılmaz, açıklamada bulundu. Urfaspor ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzalayan Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Şanlıurfaspor camiası;

Biliyorum ki ilk açıklama bekliyorsunuz. Sizi hissediyorum. Ama artık açıklama değil, başarı beklediğinizi de. Tüm büyük camiaların beklediği gibi.

Sık değişen teknik direktörler, fazlaca oyuncu sirkülasyonu, bir türlü gelmeyen başarı ve bununla birlikte azalan inanç ve tükenen yönetimsel enerjiler.

Daha sakin ve kolay bir kulübü tercih edebilirdim. Ama burada olmak ve bunu başarmak istedim.

BU KAVGAYA HAZIRIM.

Şartlar ne olursa olsun önce takımı mutlaka gençleştireceğiz. 25-27 yaş arası tecrübeli genç dediğimiz oyuncularla devam edip yine bu özellikteki oyuncuları transfer ederek, tempoyu ve diriliği sağlayacağız.

İstediğimiz şey yetenekli oyuncuların takım oyunu oynayabildiği bir takımı oluşturmak.

Bu takıma herkesin beklediğinin aksine sadece ihtiyaç olan mevkilere sınırlı sayıda oyuncu almak istiyoruz. Asla yeni bir takım değil, oyununu yenilemiş bir takımdan bahsediyorum.

Ve bir kaç formasyonu oynayabilen set ve geçiş oyunlarını rahatlıkla uygulayabilen rakibe göre oynamayı ve savunma yapmayı kompleks yapmayan bütün hücum renklerini uygulayarak skor arayan rakibe temas etmeyi alışkanlık etmiş bir takım oluşturacağız.

Çok başarılı bir kamp geçirmek istiyoruz. İnanıyorum ki çocuklarımız tek bir antrenman kaçırmadan her antrenmanı coşkulu bir şekilde yapacaklardır. Kamp döneminin her anını taraftarımızla paylaşacağız. Bizimle birlikte siz de bu kampta olacaksınız. İnşallah bu kamp bizim şampiyonluk kampımız olacaktır.

Hissediyorum bu takımı ve bu takımın oynadığı oyunu çok seveceksiniz.

Aynı; bu kulübü sevdiğiniz gibi...

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195