Title of a News Article

Urfaspor Yönetiminden futbolculara moral...

.

Urfaspor Yönetiminden futbolculara moral...
banner206
 Şanlıurfaspor, konuk edeceği Adana Demirspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Şanlıurfaspor GAP Vadisi tesislerinde Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekip, düz koşu ve pas çalışmasının ardından yarı alanda taktiksel maç yaptı.

Batuhan, Berkaycan ve Hüseyin döndü

Sarı yeşilli ekibin bugün yapılan antrenmanına sakatlıkları yüzünden Bandırmaspor maçında forma giyemeyen Batuhan Karadeniz, Berkaycan Değirmencioğlu ve Hüseyin Kala katılırken, yine Bandırmaspor karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Oktay Delibalta antrenmana katılmadı.

 

İzzet Yıldırım cezalı

Bu hafta oynanacak Adana Demirspor maçında 4 sarı kartı olan İzzet Yıldırım görev yapamayacak.

Öte yandan Şanlıurfaspor'dan Fevzi Özkan Andreı Marc ve Batuhan Artarslan'ın 3'er sarı kartı bulunuyor ve kart sınırında yer alıyor.

 

Yönetimden futbolculara moral konuşması

Şanlıurfaspor yönetim kurulu antrenman öncesi futbolcularla özel bir toplantı yaptı.

Kulüp fahri başkanı ve Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp başkanı İsmail Bağıban, baskan vekili Şerdil Karahan Asbaşkan Ahmet Ekinci, futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük, futbol şube sorumlusu yardımcısı Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Bulut'unda katıldığı toplantıda Fahri başkan Mehmet Ekinci, futbolculara yaptığı konuşmada Adana Demirspor maçının öneminden bahsetti.

Ekinci, futbolculara sonuna kadar güvendiklerini ifade ederken, "Sizlerin çok kaliteli bir takım olduğunuzu bizlere gösterdiniz, ligde ve kupada çok güzel maçlar çıkardınız, son haftalarda alınan kötü sonuçların bu hafta son bulacağına inanıyorum. Adana Demirspor maçı ile yeni bir başlangıç yapılacağına inanıyorum ve sizlere güveniyorum" dedi.

Kulüp Başkanı İsmail Bağıban'da futbolculara seslenirken, ilk hafta olduğu gibi şimdide yönetim kurulu olarak yanınızdayız. her türlü sorunu olan futbolcu ile birebir görüşmeye hazırız. bizler sözlere sonuna kadar güveniyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195