Title of a News Article

Urfaspor’a Amed cezası

Urfaspor’a Amed cezası
banner206

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’a Amed maçındaki taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Urfaspor’lu Ramazan Köse de 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’un 1-0 galip geldiği Amed Sportif Faaliyetler maçıyla ilgili şu kararları aldı:

ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 10.09.2022 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-AMED SPORTİF FAALİYETLER TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü sporcusu RAMAZAN KÖSE'nin, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 2.400.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Ayrıca Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Antrenörü Gökhan Kolomaç’a ise rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin TL para cezası verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195