Title of a News Article

Urfaspor’da Tandoğan sayfası da kapandı

Urfaspor’da Tandoğan sayfası da kapandı
banner206

Şanlıurfaspor’da göreve geldiğinden beri takımın başında çıktığı 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yollar ayrıldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’da, Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un ayrılmasının ardından göreve getirilen Ali Tandoğan defteri de kapandı. Tandoğan döneminde çıktığı 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Sarı-Yeşilli ekip, yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk hedefinden iyice uzaklaştı. Son olarak Nazilli Belediyespor’a deplasmanda 1-0 kaybeden Urfaspor’da, bu yenilginin ardından taraftarların sabrı taşımış ve Ali Tandoğan istifaya çağrılmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Tandoğan ile masaya oturan Şanlıurfaspor Yönetiminin, yol ayrımına gittiği öğrenildi.

6 MAÇTA 4 PUAN

Bu arada Ali Tandoğan yönetiminde toplamda 6 maça çıkan Sarı-Yeşilli ekip, bu maçların 4’ünden beraberlik ve 2’sinden de mağlubiyetle ayrılarak 4 puan toplayabildi.

Tandoğan’dan boşalan koltuğa kimin getirileceği merakla beklenmeye başlandı. Kamuoyunda yeniden Serdar Bozkurt’un takımın başına getirileceği de konuşuluyor.

HABER: UĞUR BUDAK 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195