Title of a News Article

Urfasporlu futbolcular böyle tepki gösterdi!

.

Urfasporlu futbolcular böyle tepki gösterdi!
banner206

Şanlıurfaspor'da alacaklarını alamayan Şanlıurfasporlu oyuncular, kendilerine maddi anlamda destek verilmemesinden dolayı Tarsus İdman Yurdu galibiyetinin ardından formalarını çıkararak sahanın ortasına koydu. Sarı-Yeşilli taraftarlar da, "Sahipsiz Urfa" tezahüratlarında bulundu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, bu yıl  büyük bir maddi kriz yaşıyor. Sarı-Yeşilli ekip, belki de tarihinde ilk kez borcundan dolayı devre arası transfer döneminde takviye yapamamıştı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Kulüp Başkanı Emin Yetim ile yönetimin çabaları sonucunda futbolculara bir kısım alacakları verilirken, son 3 haftayı galibiyetle kapatan Sarı-Yeşilli ekipte halen oyunculara primlerinin ödenmediği öğrenildi.

"Helal olsun size"

Geçtiğimiz pazar günü Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in de izlediği karşılaşmada Tarsus İdman Yurdu'nu 3-0 yenen Sarı-Yeşilli oyuncular, hakemin bitiş düdüğünün ardından giydikleri formaları çıkararak, maddi imkansızlıklara vurgu yapmak amacıyla orta saha çizgisinin üzerine bıraktılar.

Daha sonra tribünlere giderek galibiyet sevincini taraftarlarıyla yaşayan oyunculara, "Helal olsun size" tezahüratlarında bulunuldu. Sarı-Yeşilli taraftarlar, ayrıca stadı "Sahipsiz Urfa" tezahüratları ile inletti.

Bu arada Şanlıurfaspor, bu galibiyetle birlikte puanını 49'a çıkartarak 5. sırada yer aldı. Sarı-Yeşilliler, önümüzdeki hafta ise Konya Anadolu Selçukspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195