Title of a News Article

Vekil Özcan Urfaspor İçin Destek İstedi

​​​​​​​AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Şanlıurfaspor için destek istedi.

Vekil Özcan Urfaspor İçin Destek İstedi
banner206

Başkent Ankara'da bugün Gençlik ve Spor Bakanlığında Şanlıurfa'ya yapılacak olan yaklaşık 650 tesisin protokolllerinin imzalandığı tören yapıldı. Törene Şanlıurfa'dan çok yüksek katılım oldu. Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar Ahmet Akay ve Ahmet Fakıbaba'nın dışında diğer Milletvekilleri, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe Belediye Başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın ve gençlik kolları Başkanları ile çok sayıda derece alan sporcular katıldılar.

Programda Şanlıurfa milletvekilleri de birer konuşma yaptılar. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM İdare Amiri Halil Özcan, Gençlik Ve Spor Bakanı Muharrem Mehmet Kasapoğlu'na Şanlıurfa 'ya yapılacak olan tesislerden dolayı teşekkür ederken, Şanlıurfaspor'a da destek istedi. Özcan burada yaptığı konuşmada "Sayın Bakanım, bugün Şanlıurfa için tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak, kentimizin futbol takımına yani Şanlıurfaspor'umuza da futbolcu desteği ve başka alanlarda destekte bulunmanızı arzuluyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195