Title of a News Article

Viranşehir Belediyesi’nden amatör kulüplere destek  

Viranşehir Belediyesi’nden amatör kulüplere destek  
banner206

Her zaman sporcuların ve gençlerin yanında yer alan Viranşehir Belediyesi, İlçede faaliyet gösteren Amatör takımlara destek verecek.

Viranşehir Belediyesi, her sezon olduğu gibi 2022-2023 Futbol sezonunda da 6 Amatör takıma destekte bulunacak. Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Süleyman Çelik ve Yılmaz Gözen, Amatör takım başkanları ile belediyede bir araya geldi.

Takım başkanlarının sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkan Çelik ve Gözen, takımlara destek sözü verdi.

Viranşehir’de gençlerin spora teşvik edilmesi, yetenekli sporcuların alt yapısının oluşturulması ve genç yeteneklerin keşfedilip spor aktivitelerine hazırlanmaları için her zaman gençlerin yanında yer aldıklarını belirten Başkan yardımcısı Süleyman Çelik, dün olduğu gibi bugün de, yarın da ilçede faaliyet gösteren amatör takımlarının yanında olacaklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Amatör takımlarının sıkıntı ve sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Başkan yardımcısı Çelik, Viranşehirli gençlerin Viranşehir Belediyesi gibi gençlere önem ve değer veren bir Belediye ye sahip oldukları için çok şanslı olduğunu kaydetti.

Kulüp Başkanları ise, Viranşehir Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, spor’a ve gençlere verdikleri desteklerden ötürü belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195