Title of a News Article

Viranşehir ve Siverek kazanmasını bildi

Viranşehir ve Siverek kazanmasını bildi
banner206

Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor ve Siverek belediyespor, haftayı 3’er puanla kapatırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor da sahasında berabere kaldı.

Siverek Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL)  maçında kendi evinde ağırladığı İmamağaspor’u 2-0 mağlup etti. Firkan Tüysüz Stadyumu’nda oynan karşılaşmada ilk 45 dakikada gol olmazken 2. Yarıda baskın oynayan Siverek Belediyespor ikinci yarıda 22 numara Furkan  Aktaş’ın 46. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti.

İkici yarıda yağmur ve ıslak zemine rağmen üstünlüğünü sürdüren Siverek Belediyesspor 33 numara Tolga Topal’ın 66. Dakikada attığı gol ile rakibi İmamağa spor karşısında 2-0 öne geçti.

Hakemin son düdüğüyle Siverek Belediyespor, Rakibi İmamağa Spor’u 2-0 skorla mağlup etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise sahasında Darenspor ile 1-1 berabere kaldı. Viranşehir Belediyespor ise deplasmanda Pütürge Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

LİDER ARGUVAN

Arguvan Belediyespor ise deplasmanda Besni Akınspor’u 1-0 yenerek puanını 18’e yükseltip liderliğini sürdürdü. Arguvan’ı 16 puana sahip Viranşehir Belediyespor takip ediyor. Malatya İY. 15 puanla 3. Sırada, Siverek Belediyespor da 13 puanla 4. Sırada yer alıyor. Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise 11 puanla 5. Sırada bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195