Title of a News Article

Ziraat Türkiye Kupası Sivasspor'un...

Ziraat Türkiye Kupası Sivasspor'un...
banner206

Kayserispor ile Sivasspor, Türkiye Kupası finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın uzatma devrelerinde ise Kayserispor'u 3-2 yenen Sivasspor şampiyonluğa ulaştı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, eski görev yaptığı Sivas'la ilgili yaptığı paylaşımda Sivasspor'a başarılar dilemişti.

Gönül bağı kurduğum yiğidoların şehri Sivas’ın gözbebeği @Sivasspor’un bu gece kupayı kazanan taraf olmasını yürekten diliyorum.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başarı dilediği Sivasspor için bu paylaşımda bulunmuştu;

Görev yaptığım sürece var gücümüzle destek olmaya çalıştık, bugün de kazanan taraf olması için tribünde 12’nci adam olacağız.Başarılar Yiğidolar"

ZAFER SONRASI İSE AYHAN'DAN GELEN PAYLAŞIM ŞÖYLE OLDU

"Yiğidoların tek yürek olduğunda neleri başarabileceğini bir kez daha gösteren tüm hemşehrilerimizi tebrik ediyorum.

Teşekkürler @RCALIMBAY 

Teşekkürler @Sivasspor 

O kupa #Sivas’a gelecek demiştik"

NORMAL SÜREDE EŞİTLİK BOZULMADI

İki takımın da rakip kalelerde tehlike yarattığı ilk yarıda Kayserispor, 33. dakikada Ramazan Civelek ile öne geçti. İlk 45 dakika 1-0'lık Kayserispor üstünlüğüyle geçilirken 60. dakikada Appindangoye mücadeleye 1-1'lik beraberliği getirdi ve maç uzatma devrelerine gitti.İstanbul'da nefes kesen çılgın final! Türkiye Kupası'nda şampiyon Sivasspor

KONATE, SİVASSPOR'A KUPAYI GETİRDİ

Uzatma devrelerinde de gol düellosu devam etti. 95. dakikada Max Gradel, Sivasspor'u öne geçiren golü kaydetti. 107. dakikada ise Kayserispor'da İlhan Parlak sahneye çıktı ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Dakikalar 113'ü gösterdiğinde ise Sivasspor'da Konate skoru belirleyen golü attı. Mücadeleyi Yiğidolar 3-2 kazandı ve Türkiye Kupası'nı tarihinde ilk kez müzesine götürdü. Sivasspor, Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2022, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195