Title of a News Article

Suruç festivale hazır

Suruç festivale hazır
banner206

Suruç Kaymakamlığı ve Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla düzenleyeceği Nar festivali tanıtım toplantısı yapıldı. 

Belediye konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş, birim müdürleri, STK temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Toplantıda festival programı hakkında bilgilendirme yapan Kaymakam Aktaş 23 24 25 Eylül tarihleri arasında yapılacak Nar festivalinde birbirinden renkli etkinlikler olduğunu söyleyerek: “23 Eylül Cuma günü saat 15.00’da Renkli bir festival korteji ile startı vereceğiz. Ardından saat 16.00’da açılış programımız olacak. Akşam ise Manuş Baba açık hava konserinde Suruçlularla buluşacak. 

24 Eylül Cumartesi günü ise çeşitli yarışmalarımız ve Nar Hasat Başlangıç Programımızdan sonra akşam Mehmet ERDEM konseri olacak. 

25 Eylül Pazar günü Festivalin adeta spor günü diyebiliriz. Sabah 09.00 itibariyle Türkiye Atletizim Federasyonu programında yer alan 1. Suruç Yarımaratonu ve 10 K Koşu için ülkemizin bir çok şehrinden Suruç’a gelecek sporcularımız olacak. Bisiklet turumuz, At güzellik yarışmamız, en büyük nar yetiştiricisi yarışması gibi daha bir çok etkinlikten sonra, akşam ise Atiye Konseriyle Festivalimizin finali yapacağız. 

Üç gün boyunca belediyemiz önünden öğretmen evinin ilerisine Kadar olan Atatürk Bulvarı’nda yemek stantları, sivil toplum kuruluşu stantları, Çocuk oyun alanları, çeşitli televizyon programlarının canlı yayınları ve animasyon gruplarıyla renkli bir alan hazırlamış olacağız. Ayrıca Barış Parkı’nda üç gün sürecek Narfest çadır kampıda festivalimize renk katacak.

Çevre ilçelerden ve illerden çok sayıda vatandaşımızın ilçemize gelmesini bekliyoruz. Bu esnafımız için gerçekten büyük bir fırsat. Hedefimiz Suruç’u her anlamda ileriye taşımak.” dedi. 

Ünlü sanatçıların sahne alacağı 23-24-25 Eylül tarihinde Suruç Öğretmenevi önünde bulunan Atatürk Bulvarında gerçekleşecek 3. Geleneksel Nar Festivaline yoğun katılım öngörülüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195