Title of a News Article

Suruç'ta olağan toplantı...

Suruç'ta olağan toplantı...
banner206

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Kenan Aktaş Başkanlığında Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantısı Yapıldı.

Aktaş"Bütün sorunların çözümü için ortak akılla çalışıyoruz"

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Kenan Aktaş’ın ev sahipliğinde kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katılımı ile Muhtarlar toplantısı yapıldı. Toplantıda; elektrik kesintilerinden, sulamadaki rotasyona birçok konu gündeme geldi.

Suruç’taki bütün sorunları bildiklerini söyleyen Başkan Aktaş “bu sorunların çözümü için bütün kurumlar koordine şekilde çalışarak, vatandaşımıza mağduriyet yaşatmadan çözüm için çalışacağız” dedi.

Kaymakam Aktaş yaptığı konuşmada Muhtarların mahallerimiz ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumlarımızın mahallelere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını söyledi. Kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirtip, Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüttüğü 2,5 yıllık süre zarfında gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili muhtarlara sunum yaptı.

Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Akçakale ve Eyyübiye ilçesinden bazı muhtarlarda katılım sağladı. Muhtarlar kırsal ve merkezde yaşanan sıkıntıları da dile getirdiler. İlgili kurum müdürlerine doğrudan talimatlar veren Başkan Aktaş sorunların çözümü noktasında yakından takipçisi olacağını söyleyip muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2022, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195