Şanlıurfa’dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan bir kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yatarak kaza yaptı.

Edinilen bilgilere göre, 27 AVN 291 plakalı kamyonet, Şanlıurfa yönünden Diyarbakır istikametine ilerlediği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç, tek taraflı olarak yan yattı.

Kazada kamyonet sürücüsü şans eseri ufak sıyrıklarla kurtulurken, olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Urfa'da adam öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
Urfa'da adam öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
İçeriği Görüntüle

Olay yerinde ilk kontrolleri yapılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle yolda kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Kamyonetin kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.