AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu Ceylanpınar’da Bakan Gibi Karşılandı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden Eyyüpoğlu, ilçe girişinde adeta bir bakan gibi karşılandı.

972C8D67 0Add 4Dfd Af04 E6070259D9D8

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ali İhsan Değirmenci, partililer ve çok sayıda vatandaşın coşkulu katılımıyla karşılanan Eyyüpoğlu, gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti

Somut adımlar nihayet atılmaya başlandı
Somut adımlar nihayet atılmaya başlandı
İçeriği Görüntüle

8Ebd520F 7F18 4012 9Dee 3Eee76C550Ec

Ziyaret programı kapsamında ilçe esnafını tek tek ziyaret eden Milletvekili Eyyüpoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Ayrıca ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Eyyüpoğlu’nun Ceylanpınar’daki temaslarının ardından ilçeye dair çeşitli konularda Ankara’da gerekli girişimlerde bulunacağı öğrenildi.