Title of a News Article

50 Milyar diyince herkes şaşkına döndü!

50 Milyar diyince herkes şaşkına döndü!
banner206

Birçok televizyon ve radyo kanalında ortak yayınlanan "Türkiye Tek Yürek" programında 50 milyar liralık bağış yaptığı öne sürülen Yeni Çamoluk Otomotiv isimli firma sosyal medyanın gündemine oturdu. Konuyla ilgili yayın sırasında bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek firmanın 50 milyar lira değil 50 milyon TL bağış yaptığını ifade etti. Tartışmaya noktayı koyan isimse firma sahibi Mahmut Duras oldu ve bağışlanan rakamın 50 bin TL olduğunu açıkladı.

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye tek yürek oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'in ortak yayınında yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasına Yeni Çamoluk Otomotiv adına bağlanan Hamit Duras, firması adına 50 milyar lira bağışladığını ifade etti.

ACUN ILICALI RAKAMI DÜZELTTİ AMA...

Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan firma ile ilgili programda sunuculuk yapan Acun Ilıcalı'dan bir açıklama geldi. Bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek firmanın 50 milyar lira değil 50 milyon TL bağış yaptığını ifade etti.

Ancak tartışmalara noktayı koyan isim Yeni Çamoluk Otomotiv firmasının sahibi Hamit Duras'ın oğlu Mahmut Duras oldu. Duras sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bağışlanan rakamın 50 bin TL olduğunu belirtti. haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195