Title of a News Article

Adıyaman Urfalı işçiyi konuşuyor

Adıyaman Urfalı işçiyi konuşuyor
banner206

Karaköprü belediye işçisi Mustafa Şimşek, buldukları altınları sahibine teslim edilmek üzere polise verdi. Adıyaman'da yaşanan deprem sonrası Şanlıurfa büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri Adıyaman'da çeşitli alanlarda yaraların sarılması için çalışıyorlar. Karaköprü belediyesi ise ilçede temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlik işçisi Mustafa Şimşek, bugün içinde altın olan bir cüzdan buldu ve amirlerine haber etti. Karaköprü belediyesi temizlik işleri yetkisi Polis ile irtibata geçerek altınları teslim ettiler. Yaşanan olay Adıyaman'da yankı buldu. Adıyaman koordinatör Vali Tuncay Sonel, Karaköprü belediye işçisi Mustafa Şimşek ve arkadaşlarını kutladı.

Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada personelini kutladı. Baydilli şunları kaydetti.

SİZLERİ YÜREKTEN KUTLUYORUM... 

Adıyaman'da görevli temizlik işleri personelimiz çöp içinde bulduğu 25 cumhuriyet, 12 yarım, 24 çeyrek altın ile bir çift altın küpe ve bir yüzüğü güvenlik güçlerine teslim etti... Personelimizi duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.

Öte yandan Temizlik işleri görevlisi. Mustafa Şimşek 'in ödüllendirileceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195