Title of a News Article

Baraj yolunda feci kaza

Baraj yolunda feci kaza
banner206

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 50’nci kilometresinde meydana geldi. Atatürk Barajı Elektrik Santralinde çalışan işçilerin Şanlıurfa kent merkezindeki çeşitli liselerde okuyan çocuklarını lojmana taşıyan 26 yaşındaki Fevzi D. yönetimindeki 63 VV 793 plakalı öğrenci servis minibüsü, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilmeyen 63 FL 424 plakalı çimento yüklü TIR ile Dutluca Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

Kazada çarpışmanın etkisiyle minibüsü kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Can pazarının yaşandığı kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Fevzi D. ile minibüsteki 7 lise öğrencisi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Şanlıurfa ve Bozova’daki hastanelere taşındı.

Olay yerinde ölen öğrencilerden Almira Yeter ile Muhammet Faruk Felhan’ın cenazeleri güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından otopsileri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu arada kaza haberini duyarak, olay yerine ve hastanelere akın eden öğrenci velileri sinir krizi geçirdi. TIR sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195