Title of a News Article

Belki inanmayacaksınız ama Eyyübiye gerçekten kokuyor!

Belki inanmayacaksınız ama Eyyübiye gerçekten kokuyor!
banner206

Şanlıurfa'da, son günlerde tepkilere neden olan çöp merkezi ile ilgili olumlu yönde henüz somut bir adım atılmadı. Bölgede oturan vatandaşların kötü kokuyla mücadalesi ise halen sürüyor. STK temsilcisi Mahmut Demir bugün vatandaşlarla bir araya gelerek seslerini bir kez daha duyurmaya çalıştılar. 

Merkez Eyyübiye ilçesi Yenice mahallesi yakınlarında bulunan çöp toplama merkezi, binlerce kişinin yaşadığı bölgedeki mahallelinin deyim yerindeyse burnunun direğini kırıyor. 

Tepkilere neden olay ve dün çevre yolunu trafiğe kapatarak eylem yapan mahalle sakinlerine siyasilerden ve STK’lardan destek geliyor. 

Hüda Par İl Başkanı Emin Özaslan ve partililerin burunlarına mandal takmasıyla başlayan protestolara bugün bir yenisi daha eklendi.

Gelecek Partisi eski Eyyübiye ilçe Başkanı şimdilerde ise kurduğu sivil toplum kuruluşu olan Temiz Toplum Federasyonu Genel Başkanlığını yapan Mahmut Demir, çok sayıda Eyyübiye'de ikamet eden vatandaşla birlikte Yenice Mahallesinde bulunan ve çöp toplama merkezinden yayılan kötü kokudan fazlasıyla nasibi eğitim kampüsü önünde basın açıklaması yaparak tepkisini dile getirdi.

EYYÜBİYE K'OKUYOR'

'Eyyübiye ilçemizde iktidar geldiği zaman Eyyübiye okuyor diye sürece başlamıştı, şimdilerde ise Eyyübiye Kokuyor diyen Temiz Toplum Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Demir, 7 mahalle 150-200 bin bandında insanımız çöp toplama merkezinden gelen kokudan dolayı burada yaşayamaz duruma gelmiştir dedi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195