Title of a News Article

Bu gülümseme umut oldu...

Bu gülümseme umut oldu...
banner206

Kahramanmaraş'ta 2 yaşındaki Yavuz Canbaz enkaz altından 159 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Çocuğun çıkarıldığı andan itibaren yüzüne yansıyan gülümseme herkese umut oldu. Ekipleri sevince boğan bu gelişmeyi anlatan madenci Bekir Yılmaz, "Çocuğun durumu normal, canlı, gülüyordu çocuk. Bulduğumuzda toz toprak içindeydi. Melekler yardım etmiş" dedi.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından ekipler yeni bir cana ulaşmak için aralıksız çalışmasına devam ediyor. Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi'nde yaşam belirtisi alan Ankara Kömür İşletmesi ekipleri ile Tacikistanlı ekip 2 yaşındaki Yavuz Canbaz'a ulaştı.

2 YAŞINDAKİ ÇOCUK SAĞ ÇIKARILDI

Hummalı çalışma sonucunda 2 yaşındaki küçük çocuk sağ olarak kurtarıldı. Deprem felaketinin 7 gününde gelen bu haber herkes tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

"BUGÜNE KADAR UĞRAŞTIĞIMIZ HER ŞEY HAFİFLEMİŞ OLDU"

Ankara Kömür İşletmesinden geldiğini belirten madencilerden Bekir Yılmaz, "Yaklaşık 5 gündür buradayız. Binanın üzerinde yangın vardı. Sonunda binanın bu tarafından iş makineleri girdi. Canlı belirtisi olan yerde makineleri durdurduk. Canlı belirtisi olan yerden 2 yaşlarında çocuğun sesini aldık. O şekilde çıkarttık. Bugüne kadar uğraştığımız her şey hafiflemiş oldu. Çocuğun durumu normal canlı, gülüyordu çocuk. Bulduğumuzda toz toprak içindeydi. Melekler yardım etmiş." dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195