Title of a News Article

Bu kez para değil gönülleri kazandılar

Bu kez para değil gönülleri kazandılar
banner206

6 Şubat Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin yarası sarılmaya devam ediyor. Şanlıurfa'dan Adıyaman’a giden gönüllü kuaför ustaları genci yaşlısı demeden traş olmak isteyen tüm vatandaşları ücretsiz bir şekilde traş etti.

Türkiye'nin yasa boğulduğu depremlerde binlerce insan hayatını kaybetti. 11 ili etkisi altına alan depremler birçok ilde büyük enkazlar ortada bıraktı. 

Evsiz kalan onbinlerce vatandaşlar zor şartlar altında çadırlar içerisinde barınmaya çalışıyor. Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman depremden en çok etkilenen iller oldu. 

GÖNÜLLÜ USTALAR ADIYAMAN’DA...

Adıyaman’ın en yakın komşusu olan Şanlıurfa'dan oraya giden vatandaşlar, gönüllü olarak yiyecek ve içecek götürdü. Bunların yanı sıra hafta sonunu Adıyamanlı depremzedelere ayıran gönüllü kuaförler makas ve taraklarını alarak bölgeye gittiler. Yediden yetmişe traş olmak isteyen vatandaşlarla özel ilgilenen kuaför ustaları tek tek traş yapmaya başladı.

Şanlıurfa'nın tanınmış kuaförlerinden birisi olan Selahaddin Peltek ve diğer gönüllü kuaför ustaları yaptıkları bu hareketle depremzedelerin gönlünü kazandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2023, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195