Title of a News Article

Canpolat, fırıncılara dayanışma çağrısı yaparak uyardı!

Canpolat, fırıncılara dayanışma çağrısı yaparak uyardı!
banner206

Dün sabah Kahramanmaraş merkezli meydana gelen şiddetli depremler sonrası Şanlıurfa'da kepenk kapatan işletmelere yetkililer çağrıda bulunarak, gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür diyerek fırın ve marketlerin açılarak zor durumda kalan vatandaşların hizmetine konulmasını istediler. Bu isimlerden biride Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat oldu. Canpolat, özellikle de ekmek bulmakta güçlük çeken vatandaşlar için fırın işletmecilerine çağrıda bulunarak yarın hizmet vermelerini istedi, aksi takdirde cezai işlemle karşı karşıya kalabileceklerini söyledi.

Türkiye, güne şiddetli depremle uyandı. Önce Pazarcık sonra Elbistan. Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde 9 saat arayla meydana gelen 7 üstü iki büyük depremin yankısı Şanlıurfa ve toplam 10 ilde hissedildi ve yüzlerce binanın yıkılmasına, binlerce insanın ölmesine ve yine binlerce insanın yaralanmasına neden oldu. 

Korku dolu saatler yaşayan 10 ildeki vatandaşlar evlerine giremez oldu ve adeta sokakta yatıyor. 

Yiyecek ve içecek bulmakta güçlük çeken vatandaşlar özellikle de ekmek bulmakta zorlanıyor. Ekmek sorununun yaşandığı Şanlıurfa'da, fırıncılar tek tek ikaz ediliyor. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, fırın işletmecilerine seslenerek, "Değerli Fırıncı kardeşlerim bu zor süreçte birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız.Bu nedenle geçerli bir mazereti olmadığı halde,Yarın fırınlarında üretime başlamayan fırınlarımız ile alakalı Zabıta müdürlüğümüz yasal işlem başlatacaktır Kamuoyuna Saygılarımla arz ederim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195