Title of a News Article

Edessa TV yerel medyaya katkı sunuyor

Edessa TV yerel medyaya katkı sunuyor
banner206

Saat başı haber uygulamasıyla önemli çalışmalar yapan Edessa TV, yerel ve bölge medyasına da yer vermeye devam ediyor. Bu kapsamda www.urfastar.com'un da yapmış olduğu güncel ve özel haberleri daha çok kitleye ulaşmasını sağlayan Edessa TV'ye urfastar ailesi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.

...

Edessa TV,  ‘Yerel Medyadan’ alanına Şanlıurfa medyasına düşen önemli haberleri yansıtarak kamuoyunu bilgilendiriyor.

Bu kapsamda Edessa TV,  her bir siteden 8 farklı haber alarak toplamda 120 haberle izleyicilerini farklı kaynaklardan bilgilendiriyor.

Bölgede ilk olduğu tahmin edilen bu uygulama ile ilgili açıklama yapan Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya;

“Yaklaşık 2 yıldır Şanlıurfa’da ilk olan saat başı haber uygulamasını başlattık. Haberlerden sonra yerel ve bölge medyasına da yer veriyoruz. Bunun yanı sıra Şanlıurfa’da rutin olan haberin büyük bir kısmını canlı olarak ekrana yansıtıyoruz.” Dedi.

Şanlıurfa’da toplumsal sorunlara dikkat çektiğini belirten Ortakaya; “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte toplumsal sorunları gündem toplantımıza muhakkak alıyoruz.  Toplum bizim, sorunlar hepimiz. Bu yüzden hassas davranıyoruz” sözlerini kaydetti.

Şanlıurfa’nın güçlü bir medyasının olduğunu belirten Ortakaya; “Şanlıurfa’da güçlü bir basın olduğundan dolayı, meslektaşlarımız önemli haberlere imza atıyor. Biz de o haberleri ekranımıza yansıtarak izleyicilerimize faklı kaynaklardan haber sunma şansı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195