Sevilen gazeteci Fulya Öztürk, son 6 ayda yaşadığı tempoyu deyim yerindeyse hayatı boyunca görmedi. 6 şubat depremleri, Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi, seçimler derken, haber adına yurdun dört bir yanına koşturan gazeteci Fulya Öztürk soluğu Müslümanların kıblesi olan Kabe'de aldı.

İsmailağa cemaati lideri hayatını kaybetti İsmailağa cemaati lideri hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkarma yaptığı körfez ülke ziyaretleri dün gece başladı. Geniş bir katılım ile gerçekleşen ziyaretleri çok sayıda gazeteci de takip ediyor.

Bu isimler arasında bulunan gazeteci Fulya Öztürk te dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri BAE ziyaretlerine eşlik ediyor.

İlk durakları olan Suudi Arabistan ziyaretinde Müslümanların kıblesi olan Mekke şehrindeki Kabe'yi görme ve ve oradaki atmosferi yaşama imkanı bulan Öztürk, umre yapma imkanı buldu. Gece saatlerinde ulaşımın sağlandığı kentte sabah namazına yetişme fırsatı bulan kadın gazeteci Fulya Öztürk,  "Allah bana da nasip etti… Sabah namazını da kılarak umremi tamamladım. Sabah ezanıyla bambaşka bir atmosfer vardı… Tavaf, say, saç kesimi hepsini yerine getirdim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamdolsun. Nasip işi" dedi.