Title of a News Article

Gece yine yer yerinden oynadı..

Gece yine yer yerinden oynadı..
banner206

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından 11 ili kapsayan bölgede ne yazık ki artçı depremler devam ediyor. Dün Gece 3 ilde meydana gelen artçı depremler yine uyutmadı. 

İlk deprem 21:55'te Adıyaman'ın Sincik ilçesinde meydana geldi. Şiddeti 4,5 olan deprem Şanlıurfa dahil birçok ilde hissedildi. Yaşanan bu deprem sonrası Malatya'da malesef bir bina yıkıldı. Battalgazi Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda bir kısmı yıkılan bina, dün akşam meydana gelen artçı olarak belirtilen deprem sonrası tamamen yıkıldı.

4.5 büyüklüğündeki depremin merkezi olan Adıyaman'da ise olumsuz bir duruma rastlanılmadığı öğrenildi.

Adıyaman'dan 2 saat sonra ise yine Şanlıurfa'nın komşu ili Gaziantep 4.1 depremiyle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'ndan yapılan paylaşımda 'Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde bugün saat 00.08’de 4.1 büyüklüğünde ve 7 km derinlikte bir deprem meydana geldiğini belirtildi.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremler sonucu adeta haritadan silinen Nurdağı'da gece yarısı meydana gelen 4.1'lik deprem sonrası olumsuz bir durumun yaşanmadığı kaydedildi. 

Büyük deprem Kayseri'de!

Adıyaman ve Gaziantep'ten sonra son olarak en büyük artçı deprem Kayseri'de meydana geldi. Şafak vakti saat 05:28'te 4.9 büyüklüğündeki depremle uyanan Kayserililer yataklarından fırladı. 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195