Title of a News Article

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan TİGEM'de dün feci bir olay yaşandı. Elektrik onarımı için yüksek gerilim hattına çıkan Muhammet Gül Bayar elekrik akımına kapılarak can verdi.

Olay, dün öğlen saatlerine yakın Ceylanpınar ilçesi TİGEM çiftliği Gökçayır İşletmesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüksek gerilim hatlarında bakım ve onarım yapılması gerekiyordu. Hazırlıklarını yapan elektrik işçilerinden Muhammet Gül Bayar elektriğin kesilmesini bekledi. Yapılan kontrollerin ardınan 28 yaşındaki Muhammet Gül Bayar yüksek gerilim hattına tırmandı ve ne olduysa o anda oldu. İddiaya göre elektrik kesilmişti fakat yüksek gerilim hattında halen elekrik vardı. Bakım esnasında tellere yakınlaşan Bayar akımına metrelerce yüksekte feci bir şekilde can verdi. Yukarıda yaşanan bu manzara karşısında ekip arkadaşları şoka girdi.

Olay yerine çağırılan sağlık, elektriklerin tamamen kesilmesinin ardından direkten indirilen Muhammet Gül Bayar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

SAVCILIK GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yaşanan üzücü hadise sonrası olay yerine savcı eşliğinde inceleme ekipleri geldi. Yapılan incelemelerin ardından olayın aydınlatılması için konu Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına taşındığı ve geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

GECE YARISI DEFİN EDİLDİ

Muhammet Gülbayar, çalıştığı iş yerinde yeni işe başlamış ve evlilik hayali kuruyordu. Yüksek gerilim hattında feci bir şekilde can veren Muhammet'in cansız bedeni Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edilen Gülbayar'ın cenazesi dün gece saat 23:00 sularında Ceylanpınar ilçesinde defin edildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195