Title of a News Article

İstanbul'da ki ekibin başını Urfalı çekiyor

İstanbul'da ki ekibin başını Urfalı çekiyor
banner206

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremler sonrası 10 ilde oluşan acı tablo Türkiye'yi yasa boğdu. Ülkenin dört bir yanından depremzedeler için yardım seferberliği başlarken, İstanbul'da kadınlardan oluşan bir ekip, bölgeye yardım göndermek için gece gündüz çalışıyor.

Uzunca bir süredir ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Gönüllü İşler çatısı altında toplanan bir grup gönüllü kadın, şimdide yüreklerimizi yakan Maraş depremlerinden etkilenen insanlar için seferber oldu. Şanlıurfalı Perihan Ceylan'ın başını çektiği Gönüllü İşler platformu ekibi, depremin olduğu ilk günden bu yana İstanbul'un dört bir yanında yardım kampanyası başlatarak depremzedelere ulaşmaya çalışıyorlar. 

Yiyecek, giyecek, ısınma, barınma vs. tüm temel ihtiyaçlarını hayırseverlerden alarak depremin yaşandığı bölgelere ulaştıran Gönüllü İşler ekibi, birçok kez tırlarla yardımları ulaştırmayı başardı.

Gönüllü İşler ekibi öncüsü Perihan Ceylan, yaşanan depremin kendilerini fazlasıyla üzdüğünü belirterek, ulaştırılan yardımlara katkı sunmak isteyen herkesin kendileriyle iletişime geçmelerini istedi.

İLETİŞİM KURMAK İSTEYENLER BURADAN ULAŞABİLİR

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2023, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195