Title of a News Article

Kadınlar Günü'nde bir araya geldiler

Kadınlar Günü'nde bir araya geldiler
banner206

6 şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından 11 ilde oluşan büyük enkazlar sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı bugünde buruk bir sevinç yaşanıyor. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın eşleri Zeynep Akkiraz Ayhan, depremzede kadın ve çocuklarla bir araya gelerek hem moral verdi hem de destek olmaya çalıştı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 7.7. ve 7.6  büyüklüğündeki depremler malesef 11 ilde büyük enkazlar bıraktı, binlerce canın hayattan kopmasına neden oldu.

Meydana gelen depremlerin üzerinden tam 1 ay geçti. Yıkıcı ve can alıcı depremlerin yaraları sarılmaya devam ederken, bugün Şanlıurfa'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Şanlıurfa İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Harran Kız Öğrenci Yurdu'nda yapılan etkinlikte onlarca kadın ve çocuk bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın eşleri Zeynep Akkiraz Ayhan'ın da katılım sağladığı etkinlikte öğlen yemeği yenildi akabinde ise çocuklara yönelik çeşitli eğlenceli oyunlar düzenlendi.

Vali eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, çocuklarla yakından ilgilendiği ve kadınlara karanfil dağıtıp oturduktan sonra samimi bir şekilde sohbet ettiği görüldü. Ayhan'a, Vali Yardımcısı Yeliz Mercan eşlik etti.

URFASTAR

Resim

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2023, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195