Title of a News Article

Kirasını duyanların ise dili tutuluyor

Kirasını duyanların ise dili tutuluyor
banner206

Şanlıurfa'da, Karaköprü ilçesi sınırları içerisinde yeni yapılan bir sitede kira ve satış bedellerini duyan vatandaşların adeta dili tutuluyor.

Dudak uçuklatan kira ve satış bedelinin yaşandığı adres Karaköprü ilçesine bağlı Maşuk mahallesi. İddialara göre, yeni yapılan 4 bloklu bir sitede kiracı olarak oturmak isteyen bir aile 7 bin TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. Aylık 7 Bin TL kirası olduğu öğrenilen siteden ev almak isteyenlerin ise maddi anlamda durumunun gerçekten iyi olması gerekiyor çünkü bu sitede daireler 2 Milyon TL'nin üzerinde. Yani eski para ile 2 Trilyon..

TEK AVANTAJI VAR

Duyanların şaşıp kaldığı, dili tutulduğu ve yorumsuz kaldığı sitenin avantajından çok dezavantajları var. Yeni yerleşim alanlarından birisi olan Maşuk Mahallesinde yapılan yeni sitenin çevresinde henüz bir sosyal yaşam alanı, yeşil alan vs. gibi donatılar mevcut değil. İstenen kira bedeli ve satın alınacak olunursa verilecek milyonlara karşılık yüksek katlı olan bu sitenin bir tarafı dağa bayıra, bir tarafı ise beton yığını olan Karaköprü ilçesine bakıyor.

Ultra lüks olduğu düşünülen bu sitenin denize bakan hiç bir tarafı ise yok. Çünkü Şanlıurfa'da deniz yok. Konum olarak tek avantajı havadar bir yerde olması ve bunun da güzel tarafı şu ki, sıcak yaz aylarında alçak kesimlere göre biraz daha esen bir bölge olması. 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada gündem olan bu site hakkında yapılan paylaşımlardan birisinde şu ifadelere yer verildi;

“Bu sitede oturmak isteyenler kira en az 7 Bin TL mülki ise 2 milyondan başlıyor. Bodrum katında havuz varmış. Deniz yok, orman yok, sahil yok, manzara olarak dağ taş var, elektrik kesintisi var, arkası tarlaymış.”

URFASTAR

  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

2 milyon alinteriyle kazanılacak bir para değil....

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142