Title of a News Article

Kırhan, 'tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz'

Kırhan, 'tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz'
banner206

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, hastanede tam kapasiteli olarak depremzede vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade etti.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi, deprem sonrası vatandaşlara hizmetini tam kapasiteli olarak sürdürüyor.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, yaptığı açıklamada poliklinik, klinik, acil servis ve ameliyathane hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam ettiğinin altını çizdi.

Başhekim Kırhan, tüm branşlarda doktor ve personelin vatandaşların mağdur olmaması için hizmette olduğunu ifade etti.

Başhekim Doç. Dr. İdris Kırhan, şunları söyledi:

"Şanlıurfa dahil 10 ili vuran deprem felaketi sonrası ilk andan itibaren Harran Üniversitesi Hastanesi olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz. Gerek ilimizden gerekse çevre illerden gelen depremzede hastaların tedavisi için tüm imkanlarımızla mücadele ediyoruz.

Bunun yanında poliklinik, klinik ve ameliyathane faaliyetlerimiz de kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Hekimlerimiz ve personelimizle birlikte vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak için özverili bir mücadele gösteriyoruz.

Hastanemize gelen depremzede vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için seferber olduk. İnşallah bu zor dönemden geçip yaralarımızı birlikte saracağız.Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2023, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195