ABD Teksas'ta yaşlı bir çift, klimaları arızalandıktan sonra sıcak çarpması sonucu hayatını kaybetti. Evlerinde köpekleri ile ölü bulunan çiftin, bir gün önce tamirci çağırdığı ortaya çıktı.

Bu hafta 52. evlilik yıldönümlerini kutlayacak olan Ramona ve Monway Ison çifti, Texas'taki evlerinde köpekleri ile ölü bulundu. Yapılan incelemede kliması bozulan çiftin sıcak çarpması sonucu hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı.

Aşırı sıcakların hakim olduğu eyalette, Ramona ve Monway Ison çifti, klimalarını tamir ettirmek için kredi arayışına girdi. Ancak talihsiz çift, tamir için kredi aldıkları gün teknisyen gelmeden hemen önce hayatını kaybetti. Çiftin ailesi, acı olay sonrası insanlara yardım istemekten çekinmemelerini öğütledi.

71 yaşındaki Ramona Ison ve 72 yaşındaki Monway Ison, köpekleriyle birlikte 16 Haziran'da mobil evlerinde ölü bulundu. Kızları Roxana Floods, çiftin klimalarının sadece birkaç gün önce bozulduğunu ancak kimseye söylemediklerini ve yardımı reddettiklerini söyledi.

Roxana, ebeveynlerinin tamir için para eksikliği yaşadığını ve onarımları karşılamak için kredi ararken acımasız sıcaklıklarla başa çıktıklarını belirtti. Ramona ve Monway, 15 Haziran'da krediyi almayı başardı, ancak teknisyenden randevu aldıktan ertesi gün hayatını kaybetti.

Acılı evlat, "Bu ailemize büyük bir yıkım oldu. Sıcaklık, şaka değil," dedi. "Herkesle konuştuğumda, ebeveynlerine 'Yardım istemekten çekinmeyin' demelerini söylüyorum." sözleriyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. haberler.com

Urfa OSB'yi sel vurdu! Urfa OSB'yi sel vurdu!