Title of a News Article

Sonrası daha fena...

Sonrası daha fena...
banner206

Hindistan'da geçtiğimiz perşembe köyündeki kuyudan su çeken 70 yaşındaki Maya Murmu adlı kadın, Doğal Hayatı Koruma Alanı'ndan kaçan filin saldırısına uğradı. Ağır yaralanması nedeniyle hayatını kaybeden Murmu'nun cenazesinde olanlar ise daha ilginçti. Bu sefer cenazeyi basan fil, kadının tabutuna saldırdı.

9 Haziran perşembe günü Hindistan'daki Raipal köyündeki bir kuyudan su çeken Maya Murmu adlı kadın, Doğal Hayatı Koruma Alanı'ndan kaçan filin saldırısına uğradı.

Filin saldırısı nedeniyle Murmu'nun vücudunda ağır yaralar meydana geldi. Hemen hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE DÜZENLEDİLER

Yakınlarını hemen toprağa vermek isteyen aile üyeleri, cenazeyi hastaneden aldıktan sonra tören düzenledi. Fakat bu törende kimsenin anlam veremediği bir olay yaşandı.

Beklenmedik şekilde geri dönen fil, bu sefer de Maya Murmu'nun tabutuna saldırmaya başladı. Aile üyeleri ancak fili uzaklaştırdıktan sonra yaşlı kadını toprağa verebildi. Filin neden böyle bir hareket sergilediği ise hala bilinmiyor. haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195