Title of a News Article

Tostçu Mahmut sonunu böyle hazırladı

Tostçu Mahmut sonunu böyle hazırladı
banner206

Adana'da 'ütü tostu' ile meşhur olan ve tost hazırlarken "Acı atıyorum ağabey" sözüyle sosyal medyada tanınan 27 yaşındaki Anıl Kurt, kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Kurt'un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Dün gece saat 02.30 sıralarında, Ulukışla- Adana yolunda meydana gelen kazada 'Ütü tostu' hazırlarken "Acı atıyorum ağabey?" sözleriyle sosyal medyada tanınan ve tostunu 'Adana tostu' olarak tescil ettiren Anıl Kurt, İstanbul Beşiktaş'taki açılışına hazırlandığı şubeden dönüşe geçti.

Son dakika... ADANALI TOSTÇU KAZADA ÖLDÜ; 206 KİLOMETREYE ÇIKAN HIZ GÖSTERGESİNİ PAYLAŞMIŞ

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kurt'un kullandığı 01 EMC 88 plakalı minibüs, iddiaya göre, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen M.Y. (42) yönetimindeki 31 AAG 12 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

Son dakika... ADANALI TOSTÇU KAZADA ÖLDÜ; 206 KİLOMETREYE ÇIKAN HIZ GÖSTERGESİNİ PAYLAŞMIŞ

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kurt'un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. TIR sürücüsü M.Y. yara almazken, Kurt'un cansız bedeni, otopsi için morga konuldu.

Adanalı tostçu kazada öldü; 206 kilometreye çıkan hız göstergesini paylaşmış

İBRE 206 KİLOMETREYİ GÖRMÜŞ

Öte yandan Anıl Kurt'un, kazadan dakikalar önce sosyal medyada paylaştığı görüntüler ortaya çıktı. Kurt'un, Müslüm Gürses şarkısı dinlerken, saatte 206 kilometre hızla ilerlediğini gösteren hız göstergesini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, paylaştığı görüldü. Başka gönderisinde ise 'Daha yeni başladık' notunu paylaşan Anıl Kurt'un cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2021, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142