Title of a News Article

Urfa Adliyesi'nde mutlu son...

Urfa Adliyesi'nde mutlu son...
banner206

Şanlıurfa'da, babaları tarafından günlerce eve kapatılarak şiddete maruz kalan çocukların davasında 2 yıl sonra nihayi sonuca varıldı. Mahkeme, 11. kez duruşmasını gerçekleştirdiği davada sanık babaya 34 yıl hapis cezasını onayladı ve tutuklanmasına karar verdi.

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği UCİM Urfa ailesi de bu davayı yakından takip ediyordu. Tüm duruşmalara katılarak şiddete yönelik tepkilerini dile getiren dernek üyeleri bu kez adliye sarayından mutlu ayrıldılar.

UCİM Türkiye İhbar Sorumlusu Av. Cemile Karaboğa, duruşma sonrası Adliye Sarayı önünde kısa bir açıklamada bulunarak şunları ifade etti;

"Bugün Şanlıurfa'da, 2 yıl önce öz babaları tarafından günlerce eve kapatılan ve işkenceye maruz kalan çocuklarımızın karar duruşmasına katıldık. Mahkeme sanığın hem çocuklar yönünden  hem de mağdur anne yönünden cezalandırılmasına toplamda 34 yıl hapis cezasına karar verdi. 2 yıldır toplam 11 celsedir buraya geliyoruz. Çocukları ve anneyi yalnız bırakmadık. Bu kararın çıkmasıyla ilgili çok mutluyuz."

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195