Title of a News Article

Urfa'da 2 yaşındaki çocuk oruç tutuyor!

Urfa'da 2 yaşındaki çocuk oruç tutuyor!
banner206

Şanlıurfa'da, mübarek Ramazan Ayı'nda oruç tutanların arasında öyle birisi var ki yaşıyla duyanları şoke etti. Henüz 2 yaşında olan kız çocuğunun oruç tuttuğu iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Kanal 7'de dini program yapan İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın programına sahur vakti katılarak 2 yaşındaki çocuğunun oruç tuttuğunu söyleyen baba herkesi şok içerisinde bıraktı.

Grup Dergah'ın da ilahiler seslendirdiği Sahur Vakti programına telefonla katılan ismi öğrenilemeyen Urfalı bir baba, 2 yaşındaki çocuğunun kendileriyle birlikte oruç tuttuğunu söyledi.

6 Çocuğu olan Urfalı babanın anlattıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Sahur Vakti programı sunucusu Prof. Dr. Mustafa Karataş bir süre bu durumun nasıl olduğunu anlayamadı. Telefon bağlantısı ile babayla konuşan Karataş, 2 yaşındaki çocuğun oruçlu halde iken neler yaptığını tek tek sordu. Baba, çocuğuna su uzatıldığında istemediği, uyandığı vakit sadece emzini emdiğini söyledi.

6 Çocuk babası olan kişi, evde herkesin oruç tuttuğunu iddia etti. Çocuklarının yaşları 2,4,7,9,10 ve 11 olduğu öğrenilen babanın Şanlıurfa'nın neresinde ikamet ettiği henüz bilinmiyor.

Program sunucusu Prof. Dr. Mustafa Karataş, iddianın sahibi baba ile daha sonra irtibata geçileceğini ve bu durumu görmek istediklerini belirtti. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195