Title of a News Article

Urfa'da 250 yetimin sevincine ortak oldular

Urfa'da 250 yetimin sevincine ortak oldular
banner206

Şanlıurfa'da, bu akşam Öncel Derneği Gençlik Kolları tarafından 250 yetim çocuk ve ailelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi. Lüks bir otelde düzenlenen iftarda yemek yiyen çocukların mutluluğuna diyecek yoktu. 

Yetim çocuklara yönelik düzenlenen ve Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü organizesinde gerçekleşen iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyübiye ilçe Kaymakamı Kudret Kurnaz, İlçe müftüsü Adem Bodur, Öncel Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fuat Öncel, Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı Müdürü Mehmet Hamcan, birçok STK temsilcileri, 250 yetim çocuk ile aileleri ve Öncel derneği üyeleri katıldı.

Lüks bir otelde düzenlenen iftar yemeği dualar eşliğinde yendi. Akabinde ise Semazen gösterimi yapıldı. 

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Yetim çocuklardan Ayşe Demir, Halil Demir ve Gökmen için doğum günü süprizi yapıldı. 14 Nisan tarihli doğum günleri olan 3 çocuk için mini bir parti yapıldı. Ayşe, Halil ve Gökmen için 3 ayrı pasta hazırlandı ve sahneye getirildi. 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Öncel Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fuat Öncel'in de eşlik ettiği pasta kesim töreninde çocukların mutluluğu adeta gözlerine yansıdı. Pastaların üzerindeki mumları üfleyen çocukları tebrik eden Vali Erin, onlara birer hediye çekti armağan etti. 

Yaşanan doğum günü sürprizi sonrası çocuklara yönelik palyaço ve sihirbaz gösterisi yapıldı.

Törende konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Öncel derneği üyeleriüyelerinin böylesi anlamlı bir iftar düzenledikleri için teşekkürlerini iletti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2022, 03:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195