Title of a News Article

Urfa'da dev fidan bağışı...

Urfa'da dev fidan bağışı...
banner206

Hollanda İHH, Belçika İHH , Adil Paylaşım Derneği ve Avrupa Yardım Vakfı, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile protokolle 1,5 Milyon TL bağış yaparak yaklaşık 200 bin Fidan bağışı yapıldı

Türkiye’nin en az ormanlık alanına sahip şehirlerinden biri olan Şanlıurfa'da ormanlık alanı arttırmaya yönelik 63 bin fidan dikimi için kampanya başlatılmıştı. Endüstri Mühendisi Saadet Aişeoğlu’nun girişimleriyle Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan fidan bağış kampanyası meyvesini verdi.

TÜRKİYE İÇİN YEŞİL BİR ŞANLIURFA HEDEFLİYORUZ

Bölge Müdürümüz Mehmet Zeki Bayıcı, Türkiye için gelecek nesillere sağlıklı, temiz ve yaşanılabilir bir Şanlıurfa bırakmak, ağaç ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla hep birlikte binlerce fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü olarak  yeşil bir kent oluşturma yolunda emin adımlarla yürüyecektir. 

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürümüz Mehmet Zeki Bayıcı, Hollanda İHH, Belçika İHH , Adil Paylaşım Derneği ve emeği geçen Orman Gönüllüsü Saadet Aişeoğlu’na teşekkür etti.

Avrupa Yardım Vakfı , Hollanda İHH, Belçika İHH , Adil Paylaşım Derneği ve emeği geçen Orman Gönüllüsü Saadet Aişeoğlu’na fidan Bağışında emeği geçenlere plaket takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195