Title of a News Article

Urfa'da dünden eser kalmadı!...

Urfa'da dünden eser kalmadı!...
banner206

Çetin kış aylarının yaşandığı tüm yurt genelinde yaşanan olumsuz hava şartları Şanlıurfa'yı da fazlasıyla etkiledi. Son yıllarda yağmayan kar yağışı önceki gece etkili olmuştu, kentin tüm bölgesini beyaza bürüyen karlı hava bugün yerini güneşli ve rüzgara bıraktı.

Kış aylarının fazlasıyla hissedildiği bugünlerde Türkiye'nin dört bir yanında kar yağmasına neden oldu. Batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine tüm yurt genelinde etkili olan kar Şanlıurfa'da da boy gösterdi. Önceki akşam gece saatlerinde etkili olan ve yer yer 40-50 cm'e kadar yükseliş gösteren kar yağışı sonrası bugün yerini güneşe bıraktı.

Havanın tam açılmasıyla birlikte yüzlere vuran kış güneşinin yanı sıra, sert ve soğuk rüzgar bugün etkisini gösteriyor. Uzmanlardan edinilen bilgiye göre, bu tür havalara aldanılmaması gerekiyor. Sert ve soğuk olan rüzgarın yere düşen karları buza çevirdiği ve bu nedenle sürücülerin çok dikkat etmeleri konusunda uyarıldı. Buzlanma yaşanan bölgelerde yavaş ve ani fren yapılmamasına dikkat çekildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2022, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195