Title of a News Article

Urfa vekili Çadır kent kuruyor...

Urfa vekili Çadır kent kuruyor...
banner206

AK Parti MKYK üyesi AB komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, depremde en çok etkilenen il olan Adıyaman'da yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan büyük felaketin ardından Bölgeye gelen Gülpınar, Adıyaman ve Şanlıurfa'da depremzelerlerin sorunlarını yakından takip ediyor.

Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, bazı iş adamları ile birlikte Adıyaman OSB alanında 200 çadır ve binden fazla depremzedenin barınabileceği çadır kent kurmak için çalışmalarına başladılar. Çadırların Kurulumuna başlandı. Çaldır kente yerleşecek olan depremzedelerin tüm ihtiyaçları ise Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar ve ismi açıklanmayan bazı iş adamları tarafından karşılanacağı öğrenildi. 

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, yaptığı açıklamada şunları kaydetti " öncelikle Depremde yakınlarını yitiren Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Adıyaman büyük yara aldı. Devlet millet kaynaşması ile inşallah en kısa sürede yeniden normal hayata döneceğiz, bu konuda Devletimiz ve milletimizin gücü ve kudreti var.

Öte Yandan Milletvekili Gülpınar, Şanlıurfa'da tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2023, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195