Title of a News Article

Urfa'nın ekonomisine darbe vuruluyor..

Urfa'nın ekonomisine darbe vuruluyor..
banner206

Şanlıurfa'nın bitmek bilmeyen ve kanayan yarası haline gelen uçak seferi iptalleri vatandaşları çileden çıkarmış durumda. Son iki haftada iptal edilen sayısız sefer iptalleri çok sayıda iş adamının ekonomi hamlelerine adeta darbe vurdu. 

Her yıl kış aylarında yaşanan  uçak seferi iptalleri ne yazık ki bu yıl da yaşanıyor. Bir taraftan Urfa'ya kar yağması için dua edilirken, bir taraftan da yağışlardan dolayı Şanlıurfa GAP Havalanında iptal edilen seferler çok can sıkıyor. 

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Korkut Polat, yaşanan sefer iptallerinden dolayı sitemini sosyal medya hesabından dile getirerek şunları söyledi;

"Urfa havalimanının kış boyunca kapalı kalması daha isabetli ve tasarruflu olur. Geçen haftaki iş seyahatimi sefer iptalinden dolayı bu haftaya erteledim ve bu hafta yine gidemedim.Bu şehir bunu haketmiyor ve sefer iptalleri şehrin ekonomisine büyük darbe vuruyor" 

Gerçek anlamda ekonomiyi ayakta tutan ve kentin kalkınması noktasında gerek yurt için gerek yurt dışı ziyaretler yaparak yatırımcıları bölgemize getirilmesi adına atılan adımlar, basit uçak seferlerinin iptali ile adeta baltalanıyor. 

Komşu ilimiz Gaziantep'te yaşanan kar yağışı Şanlıurfa'ya düşenin iki katı. Lakin hiç bir şekilde uçak seferleri iptal edilmediği öğrenilirken, kentimizde dün oluşan kar yağışı sonrası hayat adeta durma noktasına geldi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2022, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195