Title of a News Article

Vali Ayhan'dan rahatlatan açıklama!

Vali Ayhan'dan rahatlatan açıklama!
banner206

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerin ardından Şanlıurfa'da bugün ağır hasar alan bina ne yazık ki yıkıldı. Vali Ayhan, binada kimsenin olmadığının teyidini verdi. Rahatlatan açıklama sonrası herkes rahat bir nefes aldı.

Depremlerin ardından büyük enkazların oluştuğu 11 ilde yaralar sarılmaya devam ederken, Şanlıurfa'da bugün bugün ağır hasarlı olduğu tespit edilen ve CHP il Başkanlığı'nın da yer aldığı bina aniden yıkıldı.

AFAD, umke ve belediye personellerinin hummalı çalışmaları sonrası yapılan araştırmalar neticesinde can kaybının olmadığı öğrenildi.

SON DURUMU VALİ AYHAN PAYLAŞTI

Yıkılan binanın enkazında yapılan arama kurtarma faaliyetlerinin sonuçlandığı ve herhangi bir can kaybına rastlanılmadığı tespit edildi.

Enkaz bölgesinde faaliyetleri yakından takip eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, rahatlatan açıklamayı yaptığı paylaşımda dile getirdi.

Vali Ayhan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Haliliye ilçemizde ağır hasarlı olan ve tahliye ettiğimiz 6 katlı bina çökmüştür. Ekiplerimiz enkazda çalışıyorlar, çok şükür bu saate dek enkazda vatandaşımız olduğuna dair bir ize rastlanmadı. Her ihtimale karşı, arama faaliyetlerimiz enkaz kaldırılana kadar sürdürülecektir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195