Title of a News Article

Vali Erin duyurdu! Yeniden açıldı

Vali Erin duyurdu! Yeniden açıldı
banner206

Şanlıurfa'da, yoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam kapatılan bazı yollar yeniden trafiğe açıldı.

Son yılların en etkili kışının yaşandığı tüm yurt genelinde Şanlıurfa'da nasibini almıştı. Özellikle Siverek ilçesi Karacadağ mevkii Diyarbakır yolu istikameti ve Bozova Adıyaman yollarında kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda yapılan çalışmalar neticesinde bugün yeniden kontrollü bir şekilde trafiğe açıldığı öğrenildi. 

Kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan ve araç geçişine izin verilmeyen Şanlıurfa-Gaziantep, Şanlıurfa-Diyarbakır ve Şanlıurfa-Adıyaman karayolları kontrollü bir şekilde araç trafiğine açılırken, Siverek, Viranşehir ve Hilvan’a bağlı 67 kırsal mahallenin yolunu açmak için de çalışmalar devam ediyor.

Durumu AFAD merkezinden ve olay bölgelerinden yakın takip eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kıymetli hemşehrilerim, Dün akşam saatlerinde yol güvenliğini sağlamak için trafiğe kapattığımız güzergâhların da açılmasıyla şehirlerarası tüm ana güzergâhlar kontrollü bir şekilde trafiğe açılmıştır.' Dedi.

Olumsuz hava şartları normale dönene kadar tüm imkanları seferber ettiklerini ve günün 24 saati vatandaşların yanında olacaklarını belirten Vali Erin, karla mücadele ve kurtarma ekiplerinde görev alan büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile tüm kamu çalışanlarına, Kızılay başta olmak üzere vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Yola çıkacak olan vatandaşların, araçlarında zincir, takoz, çekme halatı gibi malzemelerin bulundurulması uyarısı yapıldı.

Siverek-Diyarbakır, Siverek-Çermik, Siverek-Kahta, Siverek-Viranşehir ve Viranşehir-Diyarbakır güzergâhları yoğun kar yağışı nedeniyle kapatılmıştı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195