Title of a News Article

Viranşehirli depremzedelere moral verdiler

Viranşehirli depremzedelere moral verdiler
banner206

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ayşen Özyeğin Pansiyonu’nda konaklayan aileleri ziyaret ederek moral verdi.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Viranşehir ilçesindeki vatandaşlar, Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ayşen Özyeğin Pansiyonu’nda ağırlanıyor. Sıcak yemek hizmetinin de sunulduğu depremzedelere, rehber öğretmenleri tarafından psikolojik destek de veriliyor.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, depremzeleri ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, yakından ilgilendikleri çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, ilçede depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın hem barınma hem de yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Elimizden geldiği kadar hem maddi hem de manevi olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden geleceğiz” dedi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için tüm kamu kuruluşları ve vatandaşlarımızın destekleri ve iş birliği ile büyük bir gayret içerisinde olduklarını belirterek, “Devletimiz ve aziz milletimiz el ele çalışıyor. Depremden etkilenen hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gideriyor, sıcak yemek ikram ediyoruz. Bu süreci atlatana kadar hemşerilerimize tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” diye ifade etti. 

Pansiyonda konaklayan memur ve evleri depremde hasar gören aileler de, depremin ilk anından itibaren kendileriyle ilgilenen Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195