Title of a News Article

Yardım tırları Urfa'dan Maraş'a doğru yola çıktı

Yardım tırları Urfa'dan Maraş'a doğru yola çıktı
banner206

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde başlayan ve 10 ilde meydana gelen depremin ardından harekete geçen Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi, yardım kampanyası başlattı. 

İlçe Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç duyulan ürünlerden oluşan 6 yardım TIR’ı Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin katıldığı törenle Adıyaman’a uğurlandı.

Yardım TIR’larını uğurlama programında konuşan Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. 

Ülkenin çok büyük bir felaketle karşı karşıya olduğuna işaret eden Kaymakam Çengel,” Biz de Viranşehir olarak yaraların sarılması adına yardım kampanyası başlattık. Yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren ve desteklerini esirgemeyen Viranşehir halkına teşekkür ediyorum ” diye konuştu. Çengel, Yardımların peyde pey devam edeceğini kaydetti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Millet olarak biz bu afet’in altından kalkacağımıza inanıyoruz. Tüm milletimizin taşın altına elini koymasını diliyoruz. Şu anda birliktelik, dayanışma ve yardımlaşma günü. İhtiyaç olan bölgelere ihtiyaca yönelik toplanan malzemeleri göndermek üzere 6 TIR ımız yola çıkıyor. İnşallah, bu birliktelimiz ve dayanışmamız herkese örnek olur. Allahın izniyle ve el birliğiyle bu yaraları tedavi ederiz. Bu kapsamda yardımda bulunan ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun. Yardımlarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195