Title of a News Article

Yavuz'dan alkışlanacak hareket...

Yavuz'dan alkışlanacak hareket...
banner206

Şanlıurfa'da bu sabah, park halindeki aracın üzerine bırakılan not hem güldürdü hem de deyim yerindeyse can kurtardı. 

Gülümseten olay sabah saatlerinde Karaköprü ilçesinde yaşandı. Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ikamet ettiği evinden çıkarak aracına doğru ilerledi. Tam aracına binmeye hazırlanan Başkan Yavuz camına bırakılan notu fark etti. 'Arabanın motor kısmında kedi miyavlama sesi geliyor. Kontrol Eder misin' notunu dikkaten alan Yavuz aracında detaylı bir inceleme yaptı. Aracın motor kısmında sıkıştığını fark ettikten sonra kendi çabasıyla kediyi çıkartarak serbest bırakan Yavuz araca bindi ve gitmek istediği yere doğru harekete geçti. 

YA NOT FARK EDİLMESEYDİ!..

Aracın camına bırakılan notun fark edilmemesi halinde yaşanacak olası üzücü durumda, motor kısmında sıkışan hayvan feci şekilde telef olabilir ve araçta ciddi bir şekilde zarar görebilirdi.

Bırakılan notu fark ettikten sonra canlı bir varlığa karşı duyarlılığını yerine getiren Mustafa Yavuz, yaşadığı durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Hem hayvanseverlere hem de hayvanlara karşı şiddet uygulayanlara deyim yerindeyse göndermede bulunan Yavuz, paylaşımında şu sözleri ifade etti;

"Arabamın camında bu ikazı görünce; Bir taraftan bir hayvan için bu kadar ince gönüllü insanlar, Diğer taraftan insanlıktan nasibini almamış insan görünümlü hayvanlar... Rabbim iyi insanların sayısını artırsın. Kötü insanları da ıslah etsin inşallah..."

Bu paylaşım üzerine Yavuz, birçok kesim tarafından alkış aldı.

URFASTAR

Resim

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195