Title of a News Article

Zatürre olup yatağa düşmeleri an meselesi..

Zatürre olup yatağa düşmeleri an meselesi..
banner206

Şanlıurfa'da, durmak bilmeyen sağanak yağışlar bu gecede etkili oldu. İlk günden bu yana sahada çalışmaları takip eden ve yön veren Vali Salih Ayhan ve Başkan Mehmet Canpolat'ın görüntülere yansıyan son halleri içimizi ısıtsa da, kendileri için alarm zilleri çalıyor. Uykusuz ve bitkin görünen ikili yedikleri yağmurla birlikte ağır soğuk algınlığı alıp yatağa düşmeleri adeta an meselesi.

Selin vurduğu Şanlıurfa'da bu gecede etkili olan sağanak yağışın bir sel felaketi daha yaşatmaması adına ekipler gece gündüz çalışıyor. 

15 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası teyakkuza geçen AFAD, Umke, belediye personelleri ve sahaya inen Jandarma ile Mehmetçiğin de desteğiyle hummalı bir temizlik işlemi başlatıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi ve birçok üst düzey ismin Şanlıurfa'ya gelerek sel felaketini yakından takip edip koordine etmesi birlikte yaralar birlikte sarılmaya çalışıldı.

Sahadan bir an olsun ayrılmayan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekipleriyle birlikte hummalı bir çalışma yürütüyor. 

TEYAKKUZ HALİNDELER...

Meteorolojinin uyarıları sonucu sel felaketinin üzerinden geçen 2 günün ardından kentte yine yoğun sağanak yağış bekleniyordu. Tüm ekiplerin teyakkuza geçtiği sağanak yağış cumartesi akşamı saat 21 sularında başladı. 

Sahada yürütülen çalışmalar kapsamında ekipleri bir an olsun yalnız bırakmayan kentin en yüksek devlet makamı ve siyasileri koordineli bir şekilde çalışmalara katkı sunuyor.

YATAĞA DÜŞMELERİ AN MESELESİ

Bu gece görüntülere yansıyan bir karede, yağmur altında adeta sırılsıklam olan 2 ismin zatürre olup yatağa düşmeleri an meselesi. 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sosyal medyaya düşen görüntülerinden öyle anlaşılıyor ki, yedikleri yağmur ve bitkin düşen fiziki halleri, yatağa düşürüp kendilerini iyi terletecek.

Bu durum malesef sahada çalışan tüm ekipler için geçerli.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195