Title of a News Article

Çöp toplama merkeziyle ilgili flaş gelişme!

Çöp toplama merkeziyle ilgili flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa'da, kötü kokular nedeniyle ayaklanmalara  neden olan çöp toplama merkeziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Birçok mahallesi etkisi altına alan çöp toplama merkeziyle ilgili Büyükşehire bağlı enerji biriminden flaş açıklama yapıldı.

Söz konusu Eyyübiye ilçesi Yenice mahallesinde bulunan ve birçok mahalleyi kötü kokulara maruz bırakarak nefes alınmasıda güçlük bırakan çöp toplama merkezinin kaldırılması için son günlerde eylemler yapıldı ve vatandaşların haklı talebi karşısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sessizliğini bozarak sorunun çözümü için çalıştıklarını ifade eden bir yazılı açıklamada bulundular.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BBF Enerji Elektrik Üretim TİC A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bilindiği üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kati atık tesislerimiz 04.04.2022 tarihinde BBF Enerji Elektrik Üretim TIC. A.Ş. bünyesine geçmesi için yasal işlemler başlatılmış, devir süreci % 80 oranı ile tamamlanmış olup geri kalan kurum devirleri hızla bitirilmek üzeredir. BBF Enerji Elektrik Üretim TİC. A.Ş. bünyesinde devir sürecini beklemeksizin halkımızın istek ve dilekleri doğrultusunda tüm teknik ekibimizle çalışmalara ara vermeksizin büyük bir ivedilikle devam etmektedir. En kısa süre içerisinde halkımızın beklentileri doğrultusunda çalışmalarımıza tamamlayıp söz konusu sorunları minimum seviyeye indirmek için tüm ekipman siparişleri tamamlanmış sahaya sevkiyatları bitmek üzeredir. Bu geçen süre ve çalışmaların tamamlanmasına müteakip sorunların en kısa sürede giderilmesi için sevgili Şanlıurfa halkının sağduyu ve anlayışına sığınıyoruz. Çalışmalarımızın gece gündüz ayırt etmeksizin devam ettiğini kamuoyuna saygıyla bildiririz."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2022, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195