Title of a News Article

Eyyübiye Meclisinde gündem maddesi ilaçlama oldu

Eyyübiye Meclisinde gündem maddesi ilaçlama oldu
banner206

Eyyübiye Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kenan Kayral, Belediye Meclisi Haziran Ayı 3. Birleşiminde, Belediye Meclis Üyelerine, ilçe genelinde hummalı bir şekilde sürdürülen ilaçlama konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Vekili Kayral, 116 milyon lira ile devralınan borcun da 112 milyon liraya indirildiğini, ilçe merkez ve kırsalında da çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Eyyübiye Belediye Meclisi Haziran Ayı 3. Oturumu, Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kenan Kayral Başkanlığından devam etti. SGK binasındaki Meclis toplantı salonunda Haziran ayı 3. Birleşimi yapılan toplantılar, açılış ve yoklama ile başladı. Meclis Başkanvekili Ahmet Kenan Kayral başkanlığında gerçekleşen toplantıda görüşülen teklifler oy çokluğuyla kabul edilirken, Belediye Meclis Başkanvekili Kayral, meclis üyelerine ilçe genelinde sürdürülen ilaçlama çalışmaları ve belediyenin mali tablosuyla ilgili bilgiler verdi. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Toprak’ın da, Belediye Meclis Üyelerine ilçe genelinde yapılan temizlik ve ilaçlama konusunda bilgi vermesinin ardından açıklamalarda bulunan Meclis Başkanvekili Kayral, “ 5 olan araç sayımızı Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatlarıyla 20’ye çıkardık.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla 5 olan ilaçlama araç sayısının 20’ye çıktığını belirten Meclis Başkanvekili Ahmet Kenan Kayral,” Eyyübiye Belediyesi olarak Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatlarıyla belediye meclis üyelerimizin tamamıyla birlikte hareket ederek, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için uğraş içindeyiz. Son günlerde özellikle ilaçlama konusunda ülke genelinde yaşanan haşere sorunu bizleri de etkiledi. Urfa genelinde yaşanan bu sorun için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını yürütüyorlar. Göreve geldiğimiz ilk anda 5 olan ilaçlama aracımızı Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatlarıyla 20’ye çıkardık. Şimdi çok şükür ekiplerimiz sabahın ilk saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını yürütüyorlar. İnşallah bu sorunun kısa sürede de üstesinden geleceğiz. Bir diğer husus belediyenin mali tablosuyla ilgili. 116 milyon lira borç ile devraldığımız belediyemiz için hem rutin iş ve işlemleri yapmak hem de bu borcu minimize etmek adına gayret sarf ediyoruz. 2 aylık süreç içerisinde hem çalışıp hem de borç ödüyoruz. Yaklaşık 112 milyon lira olan borcumuzun ödenmesi noktasında da Başkanımız Sayın Mehmet Kuş’un yoğun girişimleri de devam ediyor. Birlikte çalışarak ve birlikte hareket ederek inşallah daha yaşanılabilir bir Eyyübiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. “ dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yeter
Yeter - 5 yıl Önce

Borçlar ne olacak. Bitti artık firmalar

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142