Title of a News Article

Urfa'dan OSB'ye çileli yolculuk!

Urfa'dan OSB'ye çileli yolculuk!
banner206

Şanlıurfa'da, çalışma ortamının en yoğun olduğu bölge olan Organize Sanayi Bölgesi'ne gidişlerde çileli yolculuk bir türlü sona eremiyor. Meslek Yüksek Okulu'nun da bulunduğu bölgeye sınırlı sayıda yolcu taşıyan BELSAN araçlarının arttırılması kaçınılmaz hale gelmiş durumda.

Bu sabah kayıtlara geçen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kadın kullanıcı Ayşegül Demir, BELSAN aracı içerisindeki yoğunluğu gözler önüne serdi. Hareket alanının sıfıra indiği ve tıka basa dolan yolcu aracında oturanlardan fazlası ayakta yolculuk yapmak zorunda kalıyor. Şehir merkezinden Organize Bölgesine kadar olan mesafe ise yaklaşık 20 kilometre.

Sınırlı sayıda OSB'ye giden BELSAN araçlarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde ciddi anlamda yoğunluk yaşanıyor. Okula giden öğrencilerin ve fabrikalarda çalışanların kullanmış olduğu yolcu araçlarının sabah ve akşam saatlerinde ek araca fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Vatandaşların da talebi bu yönde.

Görüntüleri paylaşan kadın kullanıcı Ayşegül Demir, Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e çağrıda bulunarak sorunlarının çözülmesini istedi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195