Title of a News Article

Müftü okulu, çadır kenti ziyaret etti

Müftü okulu, çadır kenti ziyaret etti
banner206

Haliliye İlçe Müftüsü Halil Okulu ve beraberindeki heyet, Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde kalan Suriyeli mültecileri ziyaret etti.

 

Haliliye İlçe Müftüsü Halil Okulu, Hz. İbrahim Peygamber Cami İmamı İsmail Zorlu ve Şükrü Özdemir, Türkiye Diyanet Vakfı Şube Temsilcisi Adnan Çelik; ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan Suriyeli mültecileri ziyaret etti. Ziyaretçileri; Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdürü Hüseyin Ortaç, Müdür Yardımcıları Bekir Engül, Hasan Öztürk ve Yasin Seyhan karşıladı.

 

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Haliliye İlçe Müftüsü Okulu, şunları söyledi:

 

"İki imam arkadaşımızla burada kalan Suriyeli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Suriyeli kardeşlerimizle dertleşme imkanı bulduk. İmkanlarımız dahilinde yardım yapmayı düşünüyoruz. Bu gelişimizde karınca kararınca hayır sahiplerinden toplayabildiğimiz yaklaşık 25 adet gömleği Suriyeli kardeşlerimize dağıtılmak üzere kamp yetkililerine testim ettik. Şimdiye kadar biz Suriyeli kardeşlerimizi sokakta görüyorduk. Burayı gezip gördükten sonra çok memnun olduk. Bu konuda emeği geçen çadırken yönetimine teşekkür ederim."

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195